Paranormal Pursuit The Gifted One Collectors Edition

Denda Games komt met een nieuw spel van de bekende ontwikkelstudio Alawar Entertainment:

Paranormal Pursuit The Gifted One Collectors Edition

In dit spel zet een onverschrokken medewerkster van de Kinderbescherming alles op alles om een paranormaal begaafd jongetje uit handen van een sluwe politicus te houden. “Paranormal Pursuit - The Gifted One Collector’s Edition” is een bloedstollend zoek en vind avontuur vol actie!

Samantha Evans van de Kinderbescherming spoedt zich na een telefoontje van een ongeruste beller naar het huis waar de kindermishandeling zou plaatsvinden. Volgens bewoner Jason Clark, een politieman, wonen er helemaal geen kinderen in zijn huis maar Samantha vertrouwt het niet. Ontdek dat Samantha zich door niets of niemand laat stoppen als het om kinderwelzijn gaat en stuit op talrijke extra’s in “Paranormal Pursuit - The Gifted One Collector’s Edition”!

De doortastende Samantha bevrijdt een jongetje, Kevin, uit de kelder van Jason. Zet alles op alles om Kevin, die bijzondere gaven heeft, uit handen van een kwaadaardige politicus en zijn handlangers te houden. Kevin kan zijn telekinetische vaardigheden inzetten om jou te helpen. Maak de juiste keuzes en voorkom dat jullie gepakt worden. Deze speciale Collector’s Edition zit boordevol extra’s zoals een bonushoofdstuk waarin je in de huid van een FBI-agent kruipt en een uitgebreide spelgids. Zet je beste beentje voor want elke seconde telt in dit adembenemende, paranormale avontuur!

Ook in de spellen Ghost Encounters: Deadwood Collector’s Edition en Fallen - The Flowers of Evil krijg je met het bovennatuurlijke te maken. Alleen de allerdappersten downloaden ook deze spannende zoek en vind spellen bij Denda Games!

Deze Collector’s Edition bevat de volgende extra’s
Red een meisje in het bonushoofdstuk
Een geïntegreerde spelgids
Conceptkunst
Wallpapers
Tussenscènes
Prestaties
Muziek
Karakters

Kenmerken
Sla op de vlucht met Denda Games
Een meeslepende verhaallijn
IJzingwekkende cliffhangers
Bescherm Kevin
Bijzondere Zoek en Vind Scènes
Geraffineerde puzzels
Kevin kan tijd en materie beïnvloeden
Wat is de sluwe politicus van plan?
Haal een FBI-agent over je te helpen
Volledig Nederlandstalig