Alex Hunter: Lord of the Mind

Denda Games komt met een nieuw zoek en vind avontuur spel van Alawar:

Alex Hunter; Lord of the Mind Collectors Edition

Een routineklusje mondt uit in een levensgevaarlijke missie in “Alex Hunter: Lord of the Mind Collector’s Edition”, een enerverend zoek en vind avontuur!

Privédetective Alex Hunter kan zich beroepen op een jarenlange ervaring. Hij is een kei in het oplossen van moorden, diefstallen, omkopingen en fraudezaken. Wanneer een jonge vrouw hem vraagt haar vermiste vader op te sporen, denkt Alex dat het om een doodeenvoudige klus gaat. Ontdek dat ook talentvolle speurneuzen zich kunnen vergissen en stuit op fantastische extra’s in “Alex Hunter: Lord of the Mind Collector’s Edition”!

Professor Isaac Patterson is al ruim een maand vermist. Zijn dochter heeft al haar hoop op Alex gevestigd. Kruip in de huid van Alex en ontdek dat een ogenschijnlijke routinezaak uitmondt in een gevaarlijke missie. Een krankzinnige man heeft een machine uitgevonden waarmee hij over de gedachtes van al zijn stadsgenoten heerst. Duik in een prachtige, sfeervolle spelwereld vol mysterie en diepgang. Deze prachtige Collector’s Edition bevat onder andere een spannend bonushoofdstuk en prachtige wallpapers. Kun jij een gevaarlijke gek stoppen voordat een hele stad voorgoed verloren is?  

Speurders opgelet: ook in de spellen Angelica Weaver - Catch me when you can Collector’s Edition en Twisted Lands – Origin kruip je in de huid van een onverschrokken detective! Download deze spannende zoek en vind spellen of andere spelletjes bij Denda Games.

Deze Collector’s Edition bevat de volgende extra’s
Bonushoofdstuk
Wallpapers
Conceptkunst
Muziek
Filmpjes

Kenmerken
Schiet samen met Denda Games een detective te hulp
Een weelderige, sfeervolle spelwereld
Een Sherlock Holmes-achtig verhaal
Urenlang speelplezier
Red een hele stad
Ingenieus ontworpen puzzels
Meeslepende Zoek en Vind Scènes
Volledig Nederlandstalig