9 Clues 2 The Ward

Denda Games komt met een nieuw spel uit het zoek en vind avontuur genre:

9 Clues 2 The Ward

Dit spel is ontwikkeld door Artifex Mundi, de Poolse gameontwikkelstudio die bekend van onder andere Nightmares from the Deep, Enigmatis en Grim Legends.

In dit spannende mysterie jaagt een raadselachtige moord in een schimmig gesticht twee detectives de stuipen op het lijf!

Nadat een jonge detective en haar partner reageren op een noodoproep uit een psychiatrische inrichting, worden ze met de moord op een arts geconfronteerd. De speurders komen tot de conclusie dat de patiënten de waarheid verdraaien en het personeel iets te verbergen heeft. Elke nieuwe aanwijzing roept nieuwe vragen op.

De dood van dokter Crow lijkt samen te hangen met een brand en de dood van het jonge meisje Ginger. Iemand acht het gesticht verantwoordelijk voor haar dood. Onthul de identiteit van de wraakzuchtige moordenaar door het personeel en de patiënten te ondervragen en het gesticht uit te kammen. De door jou gevonden aanwijzingen zullen een onthutsende waarheid onthullen! Nu kun je dit spel en andere games downloaden bij Denda Games.

Meer over dit spel!
Wie heeft dokter Crow vermoord?
Wie spreekt de waarheid?
Ontrafel de geheimen van de inrichting
Verken 42 buitengewone locaties
Los 18 verschillende minispellen op
Volledig Nederlandstalig