Release DENDA GAMES: Margrave - The Blacksmith's Daughter

Denda Games heeft een unieke bundel met de twee spannende zoek en vind avonturen Margrave: The Curse of the Severed Heart en Margrave - The Blacksmith’s Daughter voor je samengesteld! Koop deze twee meeslepende zoek en vind spellen nu in een speciale voordeelbundel!

Margrave: The Curse of the Severed Heart

Na de onverwachte dood van haar ouders, keert Edwina terug naar haar ouderlijk huis in een klein, verlaten dorpje. Haar vriend Tom zal haar de volgende dag volgen. Edwina is vastbesloten te achterhalen wat er is gebeurd tijdens de nacht dat haar ouders stierven. Help Edwina, open mysterieuze poorten en bevrijd wezens met geheugenverlies. Zijn de ouders van Edwina ten prooi gevallen aan een gruwelijke vloek? Ontdek de schokkende waarheid…als je durft!

Margrave -The Blacksmith’s Daughter

Edwina en Tom zijn getuigen van een adembenemend schouwspel. Op een Schots eiland verrijst er voor hun ogen de Verloren Stad van de Cyclopen. Voordat het opgetogen stel de stad kan gaan verkennen, wordt Tom ontvoerd door een cycloop. De Cyclopenstad verschijnt maar eens in de driehonderd jaar, als Edwina haar grote liefde niet op tijd vindt, zal hij samen met de stad verdwijnen! Stort je op een spannende reddingsmissie en bereid jezelf voor op het avontuur van je leven. Haast je, je hebt tot zonsondergang de tijd!

Belangrijkste kenmerken
Tom en Edwina beleven twee spannende avonturen
Bevrijd de tortelduifjes uit benarde situaties
Prachtige Zoek en Vind Scènes
Uitdagende puzzels
Twee meeslepende zoek en vind spellen
Volledig Nederlandstalig